Datamann
Nyhedsmailen fra Datamann A/S til AutoBranchen
Januar 2013

I denne nyhedsmail:
  • Velkommen til nye kunder.
  • Teknisk nyt
  • Er din AutoVision helt opdateret.?
  • Effektivisering af arbejdsgange.
  • Nyeste frigivelserSupport af AutoVision
Tlf. 39 53 75 30
man - tor 8.00 - 16.00
fredag 8.00 - 15.30
auto@datamann.dk

Support af Autovision AS/400
Tlf. 39 53 75 32
man - tor 8.00 - 16.00
fredag 8.00 - 15.30
autovision@datamann-fr.dk

Teknisk support
Tlf. 39 53 75 35
man - tor 8.00 - 16.00
fredag 8.00 - 15.30
top@datamann.dkGodt nytår!

Her ved årsskiftet kan vi hos Datamann se tilbage på et 2012 med periodevis meget stor travlhed i Auto gruppen i det flere større nye kunder skulle sættes i drift. Vi er stolte over den indsats vores medarbejdere har ydet i denne forbindelse.

I 2012 omlagde vi vores Mailserver og etablerede kraftigere fiberforbindelser fra TDC. Dette blev mere omfattende end planlagt, og et par selvskabte problemer opstod undervejs.

Formålet med omlægningerne var forbedret kundesupport. Vi har i 2012 udvidet vores arbejde med TeamViewer og det er helt sikkert det mest effektive support værktøj til rådighed. Telefonen er naturligvis også meget benyttet og vi vil i 2013 gennemføre et review af vores ren-mobil løsning. Det er konstruktivt at medarbejderne "altid" med på supportlinjen (også når de holder i kø på motorvejen) men rent teknisk oplever vi at bluetooth headset "driller" – periodisk.

I øvrigt glæder vi os over at Mark Suchsdorff er tilbage i vores support team fra september 2012.

Velkommen til nye kunder.

Bendix Biler, Nissan Randers, Mazda Esbjerg Ø, Com Biler, Diesel Dok, Hyundai Viby, BMW Ringsted, BMW Herning, Slagelse Camping, Hedensted Caravan, SK Caravan og Bavaria. MAN i Hjørring, Thisted og Frederikshavn, Hinshøj Caravan, Mazda Viby, B3Biler, Auitohuset Hobro, Ford og Mazda Åbenrå.

Teknisk nyt

Anvendelse og adgang til internet spiller en stor rolle for alle i dag, og der lægges vægt på hastighed. Mest betydende for din hastighed er antagelig den PC du arbejder på. Du bør have en PC der anvender Windows 7, hvis du anvender internettet meget.

Træt af selv at tage sikkerhedskopi (back-up) Få en snak med Jesper Torbensen, Kent Hansen eller Lars Husted om de nye muligheder for at få taget back-up hver nat via internettet. Prisen starter ved 4 kr. pr. dag så det er bestemt en mulighed for enhver størrelse virksomhed.

Er din AutoVision helt opdateret.?

Nyeste version af AutoVision er version 6.3 – 203 og er det ikke denne version du arbejder på er du velkommen til at kontakte support og aftale hvordan du bliver opdateret.

I øvrigt fortæller vores udviklingsafdeling at brugerne fremover kan forvente en automatiseret opdatering cirka hver anden måned (det vil nok betyde 4-5 gange om året). Superbrugeren kan så iværksætte denne opdatering på det rette tidspunkt for jer.

AutoVision support træffes direkte på 3953 7530

Effektivisering af arbejdsgange.

Der har været stor efterspørgsel på de moduler der kan effektivisere arbejdsgangene hos brugerne. Særlig e-mail fakturering (PDF Faktura) har stort set alle implementeret og det er da også vores egen erfaring at dette modul er særdeles effektivt og omkostningsbesparende.

Også modulerne for Dækhotel og anvendelse af Lagerautomat indeholder muligheder for forretningsgange der kan effektivere og øge indtjeningen i jeres virksomhed.

SMS reminder fra værkstedet – som vi kender det fra tandlægen – er helt sikkert noget alle yngre værkstedkunder forventer at modtage. Modulet optræder nu i en yderligere forbedret version.

Hvis du vil høre mere om nogle af disse tiltag så kontakt Kent Hansen, Lars Husted.

Nyeste frigivelser:

  • OWS som er et nyt reklamationssystem for FORD sættes i drift i disse dage.
  • E-commerse til Suzuki og Mitsubishi er frigivet til drift.
  • De nye regler for dækforordning kan nu opfyldes.
  • WEBbaseret BMW reservedels database
Med venlig hilsen
Datamann Auto gruppen.


Sjælland og Hovedstadsregionen: Datamann A/S  -  Rosenkæret 22a, 2860 Søborg
Jylland og Fyn: Datamann A/S  -  Snaremosevej 21, 7000 Fredericia

Afmeld nyhedsmail