DatamannNyhedsmailen fra Vitec Datamann A/S
Januar 2017


I denne nyhedsmail:

  • Året der gik
  • Vitec er nu markedsdominerende på ejendomsadministration i Norden
  • Fokus på brug af mail
  • Første løsning med integration til Facility Management
  • Skift af hosting partner til vores hostede Microsoft Office kunder
  • Nu starter vi med fase 2 for vores v9
  • De første applikationer til Tablet og Smartphones er på vej.
  • Ny integration til flere af vore partnere
  • Ny software udvikler
  • Godt nytår til jer alle
WeDo support
Tlf. 39 53 75 30
man - tor 8.00 - 16.00
fredag 8.00 - 15.30
wedo@datamann.dk


Teknisk support
Tlf. 39 53 75 35
man - tor 8.00 - 16.00
fredag 8.00 - 15.30
top@datamann.dk


Salg
Jesper Torbensen
jet@datamann.dk
2267 2665
Året der gik

I WeDo gruppen hos Vitec Datamann A/S har 2016 været et år præget af stor travlhed. Vi har startet flere kunder på den nye v9 og samtidig har vi haft pæn kundetilgang, både på den nye v9 og den eksisterende v7.2 så på kundeområdet, har der generelt været stor aktivitet.

Vitec er nu markedsdominerende på ejendomsadministration i Norden

Med det seneste opkøb af Plania A/S i Norge er Vitec den suverænt største leverandør af systemer til administration af fast ejendom i hele Norden. Der pågår en løbende proces med at udnytte denne fordel til at levere endnu bedre løsninger i de enkelte lande, og dermed bringe synergi ind de enkelte løsninger til gavn for kunderne. Vi ser således frem til et endnu tættere samarbejde med vore nordiske kollegaer, for at tilvejebringe den bedste og mest effektive pan-skandinaviske løsning til administration af fast ejendom.

Fokus på brug af mail

Vi har arbejdet målrettet med at integrere brugen af mail endnu mere i vores løsninger, og nu frigiver vi derfor en intelligent forsendelsesform, hvor vores brevfletning kan lave prioriteret forsendelse af flettede breve, hvor man i én kørsel kan sende brevet som vedhæftet PDF til alle beboere med mailadresse, som eBoks forsendelse (kun v9) eller for restens vedkommende som almindelig post. Hermed sparer man både arbejdstid og penge til porto. Denne løsning frigives både i v7.2 og i v9, og vil senere i v9 også blive indarbejdet i Inkasso og den normale brevudskrift i sager.

Første løsning med integration til Facility Management

Vi har som de første lavet en integration mellem WeDo§Ejendom og Mdoc fra NTI A/S. Løsningen fra NTI er en såkaldt "Facility Management" løsning til at lagre sine bygningsoplysninger omkring arealer, anvendelse, materialer, tegninger og vedligeholdelse i en 3D-grafisk applikation. Gennem denne integration trækker WeDo således alle arealoplysninger, BBR-oplysninger og skatteoplysninger ind i WeDo på ejendom- og lejemålsniveau. Samtidig forsyner vi Mdoc løsningen med oplysninger om lejere, ind- og fraflytning, lejekontrakter mm. Det er således en gensidig integration, der tilfører begge løsninger en merværdi. Vi tror selv, at Facility Management løsninger bliver det næste store skridt inden for ejendomsadministration.

Skift af hosting partner til vores hostede Microsoft Office kunder

Vi har valgt at skifte til en ny partner til at hoste Microsoft Office for de af vore kunder, der anvender denne løsning. Valget er faldet på firmaet IT-afdelingen A/S fra Hørsholm, som er kåret til bedste hostingfirma i 2016 af Computer World. Vi regner med, at alle kunder er flyttet til IT-afdelingen inden udgangen af januar måned.

Nu starter vi med fase 2 for vores v9

Vi har nu kørt en fase 1 med 4 – 5 kunder i advokatbranchen siden medio 2016. Nu starter vi en ny pulje med flere kunder i en fase 2, og senere i 1. kvartal håber vi at kunne starte den første kunde med ejendomsadministration op i v9.

De første applikationer til Tablet og Smartphones er på vej.

Vi forventer, at vi frigiver de første Web-løsninger, der er udviklet specielt til brug på Tablets og Smartphones her ult. 1. kvartal/primo 2. kvartal. Den første løsning bliver til godkendelse af regninger, som tidligere alene lå i vores WebAdm og dermed kun kunne anvendes fra en PC eller en Mac computer. Hvis det bliver en succes, hvad vi selvfølgelig forventer, vil der sikkert følge flere små delløsninger designet til brugere på farten eller i marken.

Ny integration til flere af vore partnere

Vi arbejder hele tiden med at skabe større værdi for vore kunder, også gennem tættere integration til nogle af de andre løsninger, som vore kunder anvender. Pt. betyder det, at vi laver øget integration med Prosedo og deres foreningshjemmesider, med Penneo og deres underskrifter med Nem-ID, og med Brunata og deres varmeaflæsningsløsninger. Det er ikke helt afgjort endnu om alle de nævnte løsninger kommer i v7.2, men de er med sikkerhed i v9.

Ny software udvikler

Vi har rigtig meget at lave m.h.t. udvikling af nyt programmel, hvorfor vi har besluttet at ansætte Mads Kaaber som ny ung "lærling-udvikler" hos os. Mads begynder her i løbet af januar og vil indledningsvis blive taget "under vingerne" af Martin, en af vore rutinerede udviklere, som I nok ikke er så meget i kontakt med. Vi ser frem til at få yderligere resurser i gruppen, selv om vi godt ved, at der går et stykke tid, før man er rigtig produktiv. Vi håber, at I vil tage godt imod Mads i det omfang, som I kommer til at tale med ham.

Godt nytår til jer alle

Afslutningsvis vil vi gerne ønske jer alle et rigtigt godt og lykkebringende nytår. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde og en stor succes med både vore nordiske kollegaer og den helt nye v9, som vi i overensstemmelse med det pan-skandinaviske samarbejde nu kalder Vitec Ejendom og Vitec Advokat.

Med venlig hilsen
Vitec Datamann A/S
WeDo GruppenSjælland og Hovedstadsregionen: Vitec Datamann A/S  -  Rosenkæret 22a, 2860 Søborg
Jylland og Fyn: Vitec Datamann A/S  -  Snaremosevej 21, 7000 Fredericia

Afmeld nyhedsmail