Om sitet

Denne version af www.datamann.dk er lanceret i juni 2006, og omlagt i december 2016.

Formålet med www.datamann.dk er at tilbyde aktuel information om Vitec Datamann A/S og vores produkter til nuværende og potentielle kunder.

Hjemmesidens målgrupper er primært professionelle i advokatbranchen, ejendomsbranchen, autobranchen og grovvarebranchen.

Privacy - privatlivspolitik

Du kan bruge www.datamann.dk anonymt. Vi registrerer ingen data, der umiddelbart kan identificere dig, med mindre du tilmelder dig en service eller på anden vis kontakter Vitec Datamann A/S. 

For at kunne udvikle og forbedre vores hjemmeside, fører vi løbende statistik over, hvordan sitet bliver brugt. Vi bruger fx statistikken til at se, hvilke sider eller browsere vores brugere anvender mest.

Vitec Datamann A/S indsamler alene personlige oplysninger, som navn, adresse, telefonnummer og email-adresse, når du frivilligt opgiver disse oplysninger til Vitec Datamann A/S.

Vitec Datamann A/S videregiver eller sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjepart uden dit udtrykkelige samtykke.

For at hente en webside på internettet skal din browser sende information om din ip-adresse til den server, hvor websitet hentes fra. Ip-adressen er ikke forbundet med personlige oplysninger og vil udelukkende blive brugt til statistiske analyser.

Enhver form for spørgsmål, kommentarer, forslag eller lignende sendt til dette website eller til Vitec Datamann A/S om websitet vil ikke blive behandlet fortroligt og bliver Vitec Datamann A/S' ejendom. Vitec Datamann A/S kan benytte oplysningerne på en hvilken som helst måde og uden begrænsninger.

Linkpolitik

Vitec Datamann bytter gerne link med andre virksomheder og lignende, især inden for it-branchen og de brancher, som Datamann producerer software til. Kontakt webmaster.

Dette website kan indeholde links til andre websites. Adgang til et andet website linket til dette website sker på eget ansvar og på egen risiko. Vitec Datamann A/S er ikke ansvarlig for praksis og indhold på disse andre websites.