Produkter fra Vitec Datamann A/S


Salg og support af it-systemer

Mangler du et it-system til at styre økonomi, personale og lager i din virksomhed? Er I vokset fra jeres nuværende it-system? Brug for nye computere? En ny server? Et netværk? Er det tid til opgradering af jeres programmer?

Hos Vitec Datamann A/S arbejder vi med salg, installation og support af it-brancheløsninger, hardware såvel som software, både store og små it-løsninger.

Vi har specialiseret os i it-systemer, pc'ere, servere og netværk til advokater, ejendomsselskaber, autoforhandlere og grovvarehandlere.

It-systemer fra Vitec Datamann

Vitec Datamann er Microsoft-partner, men udvikler og sælger også egen software. Vi er enten ledende på markedet eller med helt fremme med vores branchesoftware, når det drejer sig om:

It-systemer til bilforhandlere

AutoVision er Vitec Datamanns it-system til autoforhandlere, lastvognsforhandlere, brugtvognsforhandlere og autoværksteder.

It-systemer til advokater

WeDo er Vitec Datamanns it-system til advokater og advokatvirksomheder, jurister og sagførere.

It-systemer til ejendomsselskaber

WeDo er Vitec Datamanns it-system til alle, der arbejder med administration af boliger og ejendomme, f.eks. ejendomsselskaber og boligselskaber.

It-systemer til grovvarehandlere

OMEGA er Vitec Datamanns it-system til grovvareforhandlere, møller og andre virksomheder, der sælger korn- og foderstoffer.

It-leverandør siden 1977

Vitec Datamann har serviceret store og små virksomheder med it siden 1977. Vi er leverandør af enhver form for standardprogrammer, pc'ere og anden hardware, herunder bærbare computere.

Vores egne programmer er fuldt integreret med officepakken og Navision. Vi sælger og yder service på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Mere information

Se Vitec Datamanns firmaprofil eller læs FAQ. Læs også om Vitec Datamanns service. Du kan også kontakte Vitec Datamann for at høre nærmere.